Over Cindy

De liefde voor eten en het creëren van gerechten is mij met de paplepel ingegoten.
Als kind opgroeiend in een grote stad, gingen mijn ouders vaak hun verse etenswaren inkopen op de markt. Als er bij de kaasboer overjarige brokkelkaas was gekocht, kreeg ik altijd al een klein stukje voordat we thuis waren.

Mijn moeder was in mijn jeugd heel vooruitstrevend met het ontdekken van nieuwe producten. Nieuwe groenten- en exotische fruitsoorten, die in de jaren 70 en 80 in Nederland werden geïntroduceerd, kwamen bij ons thuis als eerste op tafel.

Mijn oma heeft ook veel indruk gemaakt met haar kookkunsten.
Zij had destijds veel buitenlandse vrienden en tijdens haar etentjes kwamen er daardoor altijd de meest smakelijke en wereldse gerechten op tafel. Ik maakte dus op jonge leeftijd al kennis met groenten, fruit en kruiden uit andere continenten.

Mijn smaakpapillen werden vroeg en breed ontwikkeld aangezien ik vele verschillende smaken voorgeschoteld kreeg.
Het kan niet anders dan dat deze vroege ervaringen met heerlijk eten iemand vormen tot een echte foodie. Bij mij ontstond tijdens mijn tienerjaren het vaste idee dat mijn carrière in de voeding zou liggen, ik wilde van mijn hobby mijn werk maken.

Cindy Weber

Afgestudeerd als Levensmiddelentechnoloog aan de HAS Den Bosch en na het behalen van mijn
Post HBO Internationaal Management begon mijn loopbaan als kwaliteitsmanager bij een grote bakkerij in Amsterdam.
Daarna heb ik bij meerdere bedrijven verschillende functies vervuld zoals Kwaliteitsmanager, Assistent salesmanager, Coördinator private labels, Productmanager en Innovatiemanager.
Al deze functies hebben mij een schat aan kennis en ervaring gegeven.

Mijn passie is door de jaren heen echter veel meer bij het ontwikkelen van producten komen te liggen. Het creëren van iets nieuws is namelijk het mooiste wat je kunt doen.

Als Innovatiemanager Borrelgemak heb ik mijn creativiteit en kennis heel goed kunnen gebruiken bij de grootste retailer van Nederland. Hier heb ik mijn vaardigheden volledig kunnen inzetten en het smaakvolle tapas assortiment ontwikkeld.
Van 2013 tot 2019 heb ik mijn signatuur mogen afgeven op dit brede assortiment.
Met veel toewijding en passie zijn er in de afgelopen jaren meer dan 50 producten per jaar van mijn hand in de winkelschappen belandt.

In 2019 was het tijd om mijn eigen weg in te slaan en Cinnovation op te richten.
Ik ben van mening dat ik met mijn creativiteit en out-of-the-box denkwijze veel meer mensen enthousiast en blij kan maken.

Cinnovation staat voor creativiteit, voor no-nonsens ontwikkelen, voor de klant is altijd koning, voor samen tot een ontwikkeling komen, voor persoonlijkheid en vooral voor wat je ziet is wat je krijgt.

Ben je na dit verhaal nieuwsgierig geworden en wil je graag weten hoe ik ook jou kan helpen?
Neem contact met mij op. Drinken we samen een kop koffie want ik ga graag jouw uitdaging aan.

Cinnovation

KvK 76509605

Btw id NL003090705B30

© 2020 - 2024 Cinnovation

Algemene voorwaarden

Cookieverklaring

Volg mij op